Vrijdag, 03 Feb 2023, 00:57Start Pagina | Registreren | Inloggen

Site menu

Nieuws kalender

«  Januari 2009  »
ZoMaDiWoDoVrZa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Inloggen

Welkom Bezoeker!

Inlognaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Chatbox

Poll

Zou jij proberen bij de volgende ZTSF meeting te zijn??
Totaal aantal reactie's: 133

Statistieken


Aantal online gebruikers
Online: 3
Gasten/Guests: 3
Leden/Users: 0
 
Online gebruikers
 

Profiel gegevens

Echte gegevens:
Bezoeker
IP-adres: 18.232.31.206
 
Je bent niet ingelogd, als je ingelogd ben kun je veel meer doen dan wanneer je niet ingelogd ben. Als je nog geen account heb, maak hem dan makkelijk en snel een account aan bij de registratie.
Start Pagina » 2009 » Januari » 11 » Forum, kan je geen reactie's plaatsen??
Forum, kan je geen reactie's plaatsen??
21:08
Je kan nog WEL reactie's plaatsen!!!
 
Je kan reactie's plaatsen, door op de knop add reply te klikken (boven aan het scherm, in het forum).
 
 
Dus de ZTSF-crew is zich ervan bewust, dat dit schem onderin het forum is verdwenen..
 
We hebben nog absoluut geen idee, waardoor het is gekomen, en hoe we hetterug krijgen...
Wel heb ik al verschillende dingen gezien die niet meer kloppen...
Zo ook is er geen mogelijkheid meer tot quote...
We hopen dit snel opgelost te hebben...
 
 
Raymnd (Site-admin)
Gezien: 536 | Toegevoegd door: raymondhoek | Beoordeling: 0.0/0 |
Totaal aantal reactie's: 2
14 Aug 2012 Spam
2. Brian
Hey Tim,Zelf trek ik de grens niet bij de Neanderthaler. Ik vind dat we nu al een verkeerde rinithcg ingeslagen hebben, en dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen, zeker niet in de verre toekomst.Hoe zou God tegen een Neanderthaler anno 2011 aankijken?Ik heb geen idee, waarschijnlijk zoals hij er 150.000 jaar geleden tegenaan keek. Een Neanderthaler was een mensachtige in fysieke zin zoals apen dat ook zijn, maar was het een mens in spirituele zin? Ik zou het eerlijk niet weten. Het is verleidelijk een criterium te zoeken, bijvoorbeeld door te zeggen, als een wezen de vraag: Bestaat God? kan overdenken, en hem beantwoorden met ja, nee, of ik weet het niet, dan moet hij wel een ziel hebben, in de zin zoals mensen dat hebben. Maar is dat een solide test in wetenschappelijke zin? Nee, dat is het niet. Het is ook geen test in spirituele zin, omdat een baby deze vraag bijvoorbeeld nog niet kan beantwoorden. Een bepaald IQ of leeftijd lijkt me dus geen bepalende factor.Je vragen over wie er wel of niet een menselijke ziel ontvangt van wezens die de mens zou kunnen gaan creebren vind ik boeiend, maar ik kan ze helaas niet beantwoorden. Als eenvoudig mens, zit ik niet op de stoel van God. Er zijn twee dingen die ik wel weet. Nergens in de Bijbel, kan de mens God dwingen om iets te doen. Ik geloof dus niet dat dat in dit geval wel kan. En, er zijn talloze voorbeelden in de Bijbel (bijvoorbeeld het verhaal van de toren van Babel) waar de mens God naar de kroon probeert te steken, maar de mens wordt daar zelf nooit beter van.Ik weet dat je vragen oprecht bedoeld zijn, en ik heb geprobeerd ze oprecht te beantwoorden. Maar zelf heb ik ook een paar oprechte vragen.Stel dat een wetenschapper een Neanderthaler zou maken, die intelligent genoeg is om de Nederlandse taal aan te leren en te begrijpen. Nu zegt de Neanderthaler: jij hebt mij gemaakt, dus ik ben jouw zoon. En ik eis alle rechten van een zoon. Heeft de Neanderthaler gelijk?En de Neanderthaler stelt een tweede vraag: Waarom heb jij mij niet zo intelligent gemaakt als je zelf bent, terwijl je dat wel had kunnen doen? Ben ik jouw slaaf?En een derde vraag: Stel dat de Neanderthaler een mens vermoord. Hij zegt: dat is een hele nare eigenschap van mij, maar zou ben ik nu eenmaal gemaakt. De wetenschapper die mij die eigenschap gegeven heeft is de verantwoordelijke. Heeft hij gelijk?En een laatste vraag: Er zijn mensen door de eeuwen heen, die God vervloekt hebben. Wat zou je als wetenschapper doen, om te verhoeden, dat nieuwe Neanderthalers de mens in algemene zin gaan vervloeken?

12 Jan 2009 Spam
1. Lara van den Heuvel (Laraatje2008)
Ik dacht het al gezien te hebben. Hopelijk krijgen jullie het snel opgelost.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten, wil jij ook een reactie achterlaten... Maak dan snel een account aan op het ZTSF, want dat is gemakkelijk en snel te doen...
[ Registration | Login ]
Copyright MyCorp © 2023 | Hosted by uCoz