Startpagina Startpagina
 

Site Informatie

Mijn naam is Raymond Hoek, woon in Rotterdam en ik heb het ZTSF bedacht toen ik bezig was met mijn eerste Usermade Expension (Little Animals)... Ik wilde een site waar ik daar LA een thuis kon geven. Vlak daarna kwam al het plan om het ZTSF te maken, waar het onderwerp Zoo Tycoon centraal staat. 
Dit is inmiddels de 3e site, de 1e was een flut site, Super zoo tycoon. Dit werd een echte flop. Daarna werd het forum vervangen, door een wat professioneler forum, en werd al wat drukker bezocht.
Nadat er was vastgesteld dat het 2e forum naarmate veel grenzen had op het gebied van het veranderen van de layout, is er besloten op zoek te gaan naar een plaats waar we onze nieuwe ZTSF konden vestigen... Dat is ucoz geworden.
Ucoz is een Poolse site, die jammer genoeg geen Nederlands kent, met veel moeite heb ik alles weten te vertalen naar het Nederlands waardoor wij nu prettig een Nederlandse ZTSF met veel mogelijkheden kunnen bezoeken.

Hopelijk kunnen we nog velen jaren genieten van het nieuwe ZTSF.

 


Raymond (Site admin)
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Crew
 
Hier kun je lezen wat ieder crewlid doet, en hoe ieder crewlid is van het huidige ZTSF.
 
Raymondhoek
Raymond is natuurlijk de beheerder van het ZTSF. Hij regelt enorm veel en houdt alles in de gaten. Hij is erg blij met zijn crew, want zo kan hij het grootste deel van het werk achter de schermen veel sneller opknappen, terwijl zijn moderators het forum beheren. Hij is altijd wel in voor een grapje, maar je kunt hem beter niet uitdagen. Verder houdt de stichter van onze site het forum goed actief, maar als lid. Niet vaak als moderator. Met problemen kun je het beste naar hem toe gaan. Hij is de baas.
 
Erry2000
Errol is onmisbaar achter de schermen van het ZTSF. Hij werkt vaak met Raymond, en ondanks dat hij vaak wordt opgezadeld met de saaiere klusjes, vindt hij het werk leuk en houdt hij van uitdagingen. Op het forum is hij minder actief als lid. Hij post af en toe wel als crewlid, en begeleidt de moderators een beetje. Daarin kan hij soms wat streng zijn, maar diep in zijn hart bedoelt hij het vaak wel goed! Ook vervangt hij soms (zo goed en zo kwaad als het kan) Raymond wanneer deze weg is.
 
Laraatje2008
Lara is degene die zorgt voor de orde op het forum. Dat doet ze prima. Ze helpt altijd vriendelijk de nieuwe leden op weg in de wereld van het dubbel posten en bumpen! Ook houdt ze het forum draaiende. Zonder Lara zou het forum min of meer instorten. Ook organiseert ze de acties en ideeën voor vernieuwingen van het ZTSF. Op die manier houdt ze de crew ook nog actief.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Site geschiedenis
 
Aan een site als het ZTSF zit natuurlijk ook geschiedenis. Deze kun je hier lezen:
Dit is alweer de derde locatie van het ZTSF. Benieuwd naar de eerste 2? Lees het hier:
 
De eerste locatie van het ZTSF werd eigenlijk niets. De site werd niet echt bezocht en er waren niet veel leden. Toen heette de site nog Super Zoo tycoon.
De eerste site die is gestart op 28 maart 2008 is dus een regelrechte flop.
De site was bedoeld voor Raymond om zijn designwerk te showen, echter vond hij het beheren van een site ook wel erg leuk.
Maar op deze locatie waren er enorm weinig optie's en de populariteit was minimaal.
Crew:
Admin
Raymondhoek ~ beheerder
Moderators:
 -
 
De tweede locatie werd al iets succesvoller.
Deze is gestart op 8 mei 2008. Er waren aardig wat leden en een behoorlijk aantal posts per dag. Zo kwam het dat de ZTSF crew werd uitgebreid.
Ook heette deze locatie geen Super Zoo Tycoon meer, maar was er over gestapt naar ZTSF (Zoo Tycoon Super Forum).
Er waren meer optie's voor de admin en Raymond kon net even iets minder doen dan dat hij toen wilde.
Toen alle optie's op waren en de populariteit begon terug te lopen bedacht Raymond opnieuw een verhuisplan, waar er nog meer optie's waren, en de populariteit goed kon groeien. 
Crew:
Admin:
Raymondhoek ~ beheerder
Moderators:
Jojojoren ~ moderator
Pony fan ~ moderator
Jeroen ☺ ~ moderator
 
De derde locatie van de site die werd online gezet en officieel geopend op 18 November 2008 kan gerust een groot succes genoemd worden.
Vergeleken met de andere twee grote Nederlandse Zoo Tycoon fansites (zt.nl en ztw), hoort het ZTSF nu echt bij de Nederlandse top op dit gebied.
De site bied enorm veel optie's voor de admin, die dankbaar gebruik van deze optie's maakt.
Wat vroeger slechts een klein forumpje was met mini plannetjes is uitgegroeid tot een prachtige site met pagina's, een SUPER forum uiteraard, poll's, gastenboek, Nieuws, Download-sectie, Exclusieve downloads, Graffiti editor, REY (Home base), en ga zo maar door.
Als het aan Raymond ligt is hij nog lang niet klaar, achter de schermen liggen tientallen plannen klaar om de site nog gebruikersvriendelijker te maken, denk hierbij aan Handleidingen database, FAQ, Eigen homepage (Genaamd: MyZTSF).
De admin zal de komende tijd er alles aan gaan doen om de site ook voor onze internationale leden goed begrijpbaar te maken. Wat niet ten koste zal gaan van het Nederlandse forum concept.
Als klein eerbetoon naar het allereerste ZTSF, heet de link vandaag de dag nog steeds www.superzt of dit ooit nog veranderd zat worden naar ZTSF is maar de vraag. De komende jaren houden we het gewoon op superzt.
Crew:
Admin:
Raymondhoek ~ beheerder
Achter de schermen hulp:
Erry2000 ~ technisch medewerker
Moderators:
Jeroen-krokofreak ~ (oud) moderator
Dierenpark ~ (oud) moderator
Laraatje2008 ~ moderator
Rick94 ~ (oud) moderator
Thomvonder ~ moderator
Terdo ~ moderator
 
Hopelijk is dit onze laatste locatie, en blijft onze site zo succesvol!


Hosted by uCoz