Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

  • Page 1 of 1
  • 1
Zoo Tycoon SUPER Forum » Algemeen » Composthoop » Frabs (hoe werkt het???)
Frabs
Michelaar
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 12:21 | Bericht # 1   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 54
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

Ik heb pas fraps op mijn computer staan, voor mijn toekomstige youtube kanaal: Michelsims. hoe werkt het?? dat snap ik niet!!!!!!!!!

Eigenaar van McCain Zoo!
BerichtIk heb pas fraps op mijn computer staan, voor mijn toekomstige youtube kanaal: Michelsims. hoe werkt het?? dat snap ik niet!!!!!!!!!

Bericht getypt door - Michelaar
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 12:21
thomvonder
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 12:54 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: Moderators
Berichten: 617
Prijzenkast: 6

Winnaar download week contest
Onderdirecteur

Open Fraps, ga naar Movies, en kijk wat er staat bij Video Capture Hotkey. Bij mij is dit F10. Dat betekent dat als ik op F10 druk, ik begin met opnemen. Bij jouw is het misschien een andere toets, maar het idee is hetzelfde.
Bij Loop buffer length kan je instellen hoe lang je wilt dat je filmpje wordt. Als je eerder dan de opgegeven tijd wilt stoppen moet je nog een keer op F10 drukken ;)
BerichtOpen Fraps, ga naar Movies, en kijk wat er staat bij Video Capture Hotkey. Bij mij is dit F10. Dat betekent dat als ik op F10 druk, ik begin met opnemen. Bij jouw is het misschien een andere toets, maar het idee is hetzelfde.
Bij Loop buffer length kan je instellen hoe lang je wilt dat je filmpje wordt. Als je eerder dan de opgegeven tijd wilt stoppen moet je nog een keer op F10 drukken ;)

Bericht getypt door - thomvonder
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 12:54
Michelaar
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 15:49 | Bericht # 3   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 54
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

maar waar staat de video dan als je opgenomen hebt?

Eigenaar van McCain Zoo!
Berichtmaar waar staat de video dan als je opgenomen hebt?

Bericht getypt door - Michelaar
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 15:49
thomvonder
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 16:08 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: Moderators
Berichten: 617
Prijzenkast: 6

Winnaar download week contest
Onderdirecteur

Als je bij Movies rechtsboven klikt op View, wordt je naar de plek waar ze staan opgeslagen gebracht ;)
BerichtAls je bij Movies rechtsboven klikt op View, wordt je naar de plek waar ze staan opgeslagen gebracht ;)

Bericht getypt door - thomvonder
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 16:08
Michelaar
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 16:42 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 54
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

als ik de duur van dde video wil instellen, staat er dat ik me moet inloggen. hoe en waar moet dat??????

Eigenaar van McCain Zoo!
Berichtals ik de duur van dde video wil instellen, staat er dat ik me moet inloggen. hoe en waar moet dat??????

Bericht getypt door - Michelaar
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 16:42
thomvonder
Datum: Woensdag, 08 Mei 2013, 17:04 | Bericht # 6   
ZTSF Gegevens
Groep: Moderators
Berichten: 617
Prijzenkast: 6

Winnaar download week contest
Onderdirecteur

Hmm, dat heb ik nooit gehad. Volgens mij staat er ook standaard al een tijd ingesteld (iets van 120 sec. dacht ik), kan je wel gewoon opnemen als je die tijd aanhoudt ?
BerichtHmm, dat heb ik nooit gehad. Volgens mij staat er ook standaard al een tijd ingesteld (iets van 120 sec. dacht ik), kan je wel gewoon opnemen als je die tijd aanhoudt ?

Bericht getypt door - thomvonder
Toegevoegd op 08 Mei 2013 om 17:04
Michelaar
Datum: Donderdag, 09 Mei 2013, 08:14 | Bericht # 7   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 54
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

@ thomvonder, er staat gewoon 0 seconden hoor ik zal nog wel ff kijken

Added (09 Mei 2013, 08:14)
---------------------------------------------
er staat: only registered users can use loop recording


Eigenaar van McCain Zoo!
Bericht@ thomvonder, er staat gewoon 0 seconden hoor ik zal nog wel ff kijken

Added (09 Mei 2013, 08:14)
---------------------------------------------
er staat: only registered users can use loop recording


Bericht getypt door - Michelaar
Toegevoegd op 09 Mei 2013 om 08:14
thomvonder
Datum: Vrijdag, 10 Mei 2013, 13:28 | Bericht # 8   
ZTSF Gegevens
Groep: Moderators
Berichten: 617
Prijzenkast: 6

Winnaar download week contest
Onderdirecteur

@ Michelaar, Hmm dat heb ik nooit gehad. Kan je wel gewoon opnemen ?
Bericht@ Michelaar, Hmm dat heb ik nooit gehad. Kan je wel gewoon opnemen ?

Bericht getypt door - thomvonder
Toegevoegd op 10 Mei 2013 om 13:28
jeffrey
Datum: Vrijdag, 10 Mei 2013, 13:44 | Bericht # 9   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 281
Prijzenkast: 0

Curator

Ik heb het ook geprobeerd maar omdat ik geen premium ben kan ik maar 30 seconden opnemen

Always look on the bright side of life!
BerichtIk heb het ook geprobeerd maar omdat ik geen premium ben kan ik maar 30 seconden opnemen

Bericht getypt door - jeffrey
Toegevoegd op 10 Mei 2013 om 13:44
Michelaar
Datum: Maandag, 13 Mei 2013, 07:04 | Bericht # 10   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 54
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

@ thomvonder, NEE NOG STEEDS NIET, MAAR IK HEB HET PROBLEEM opgelost!!! bedankt voor de hulp

Eigenaar van McCain Zoo!
Bericht@ thomvonder, NEE NOG STEEDS NIET, MAAR IK HEB HET PROBLEEM opgelost!!! bedankt voor de hulp

Bericht getypt door - Michelaar
Toegevoegd op 13 Mei 2013 om 07:04
Zoo Tycoon SUPER Forum » Algemeen » Composthoop » Frabs (hoe werkt het???)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Hosted by uCoz