Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

  • Page 1 of 1
  • 1
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Design » Texture aanbrengen (hoe doe je dat?)
Texture aanbrengen
carnotaurus
Datum: Woensdag, 21 Nov 2012, 22:00 | Bericht # 1   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Ik wil graag weten hoe je een texture aanbrengt.
ik heb Paint.net en DXTBmp.
ik zou graag veren op vogels en schubben op reptielen willen plakken!


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtIk wil graag weten hoe je een texture aanbrengt.
ik heb Paint.net en DXTBmp.
ik zou graag veren op vogels en schubben op reptielen willen plakken!

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 21 Nov 2012 om 22:00
raymondhoek
Datum: Woensdag, 21 Nov 2012, 23:16 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1802
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

Als je 2 textures/foto's met elkaar wil combineren raad ik je aan met Paint.NET 2 lagen aan te maken.
De basis (onderste laag) met de basis texture (dus zonder de veren/schubben/etc), en dan in de 2e laag de schubben texture te plaatsen.
Dit zover als mogelijk (indien nodig) bij te kleuren naar de basis texture, en tenslotte dan de 2e laag half doorzichtig maken zodat dit goed vermengt.


Raymond ;)


BerichtAls je 2 textures/foto's met elkaar wil combineren raad ik je aan met Paint.NET 2 lagen aan te maken.
De basis (onderste laag) met de basis texture (dus zonder de veren/schubben/etc), en dan in de 2e laag de schubben texture te plaatsen.
Dit zover als mogelijk (indien nodig) bij te kleuren naar de basis texture, en tenslotte dan de 2e laag half doorzichtig maken zodat dit goed vermengt.


Raymond ;)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 21 Nov 2012 om 23:16
carnotaurus
Datum: Donderdag, 22 Nov 2012, 08:32 | Bericht # 3   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Oké!
dat werkt!
maar hoe maak je een foto op maat zodat hij op de skin past.
ik heb ondertussen geen nieuwe skinprogramma's.
als ik dit kan ben ik wel even klaar op het gebied van skinnen!


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtOké!
dat werkt!
maar hoe maak je een foto op maat zodat hij op de skin past.
ik heb ondertussen geen nieuwe skinprogramma's.
als ik dit kan ben ik wel even klaar op het gebied van skinnen!

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 22 Nov 2012 om 08:32
raymondhoek
Datum: Donderdag, 22 Nov 2012, 08:41 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1802
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

@ carnotaurus,
Via image en dan resize... XD


Raymond ;)


Bericht@ carnotaurus,
Via image en dan resize... XD


Raymond ;)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 22 Nov 2012 om 08:41
carnotaurus
Datum: Vrijdag, 23 Nov 2012, 08:22 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

raymondhoek, dan maak ik hem alleen groter of kleiner,
maar ik kan hem niet op maat maken!


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
Berichtraymondhoek, dan maak ik hem alleen groter of kleiner,
maar ik kan hem niet op maat maken!

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 23 Nov 2012 om 08:22
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Design » Texture aanbrengen (hoe doe je dat?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Hosted by uCoz