Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

Page 1 of 11
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Downloads » probleem met downloads (weet iemand hoe dit komt)
probleem met downloads
Haasrode
Datum: Vrijdag, 23 Mei 2014, 21:37 | Bericht # 1   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 26
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 2

Parkeerhulp

ik heb een probleem met mijn downloads

vroeger(voor dat mijn pc gecrasht is) lukte alle downloads zonder problemen
nu kan ik op een of andere reden alleen maar downloads van deze site halen
als ik bv. naar zeta designs ga zegt die dat er geen programma aan het opgegeven bestand is gekoppelt
weet iemand hoe ik dit kan oplossen?


Alea iacta est

Bericht veranderd door: Haasrode - Vrijdag, 23 Mei 2014, 21:45
Berichtik heb een probleem met mijn downloads

vroeger(voor dat mijn pc gecrasht is) lukte alle downloads zonder problemen
nu kan ik op een of andere reden alleen maar downloads van deze site halen
als ik bv. naar zeta designs ga zegt die dat er geen programma aan het opgegeven bestand is gekoppelt
weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bericht getypt door - Haasrode
Toegevoegd op 23 Mei 2014 om 21:37
hiddje99
Datum: Maandag, 23 Jun 2014, 10:07 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 5
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Vrijwilliger

Ik heb precies hetzelfde probleem
:'(
BerichtIk heb precies hetzelfde probleem
:'(

Bericht getypt door - hiddje99
Toegevoegd op 23 Jun 2014 om 10:07
Wertyum
Datum: Zondag, 29 Jun 2014, 13:52 | Bericht # 3   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 46
Prijzenkast: 0

Parkeerhulp

Ik heb dat probleem ook  :(
BerichtIk heb dat probleem ook  :(

Bericht getypt door - Wertyum
Toegevoegd op 29 Jun 2014 om 13:52
ZooZa
Datum: Maandag, 30 Jun 2014, 12:06 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

dat ligt aan wat voor bestand het is
ik heb nu een andere manier gevonden ik help wel als ik uit ben
groetjes van mij

Added (30 Jun 2014, 12:06)
---------------------------------------------
oke ik heb dit filmpje gebruikt filmpje
ik leg het even uit in het nederlands:

1. je download de download
2. je gaat naar het downloads gedeelte in je computer
3. daar staat je download die je net hebt gedownload
4. je kopieert de download
5. ga naar mijn computer
6. ga naar Lokaal Station (C:)
7. ga naar Program Files (let op! soms er zijn verschillende)
8. klik in de gevonden map op Microsoft Games
9. klik op Zoo Tycoon 2 in die map
10. plak de download in de map
11. je download is in je spel!

zo werkt het bij mij het beste, je hoeft helemaal geen vreemde code's te gebruiken
ik weet niet of het bij self-installer downloads moet, dat moet je even uitzoeken
groetjes van mij


Berichtdat ligt aan wat voor bestand het is
ik heb nu een andere manier gevonden ik help wel als ik uit ben
groetjes van mij

Added (30 Jun 2014, 12:06)
---------------------------------------------
oke ik heb dit filmpje gebruikt filmpje
ik leg het even uit in het nederlands:

1. je download de download
2. je gaat naar het downloads gedeelte in je computer
3. daar staat je download die je net hebt gedownload
4. je kopieert de download
5. ga naar mijn computer
6. ga naar Lokaal Station (C:)
7. ga naar Program Files (let op! soms er zijn verschillende)
8. klik in de gevonden map op Microsoft Games
9. klik op Zoo Tycoon 2 in die map
10. plak de download in de map
11. je download is in je spel!

zo werkt het bij mij het beste, je hoeft helemaal geen vreemde code's te gebruiken
ik weet niet of het bij self-installer downloads moet, dat moet je even uitzoeken
groetjes van mij


Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 30 Jun 2014 om 12:06
Wertyum
Datum: Dinsdag, 01 Jul 2014, 11:34 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 46
Prijzenkast: 0

Parkeerhulp

Bedankt! het is inmiddels gelukt. Ik heb inderdaad 2 verschillende mappen. Program Files en Program Files (x86). In die tweede map lukt het wel. De download van ZD opent zichzelf niet dus ik heb het plaatje met de naam van de download in de map gezet. Bedankt :P
BerichtBedankt! het is inmiddels gelukt. Ik heb inderdaad 2 verschillende mappen. Program Files en Program Files (x86). In die tweede map lukt het wel. De download van ZD opent zichzelf niet dus ik heb het plaatje met de naam van de download in de map gezet. Bedankt :P

Bericht getypt door - Wertyum
Toegevoegd op 01 Jul 2014 om 11:34
ZooZa
Datum: Dinsdag, 01 Jul 2014, 12:13 | Bericht # 6   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

ja ik heb ook program files (x86) en die andere werkte bij mij ook niet
ik wist niet zeker of dat bij iedere pc hetzelfde is  :p
fijn dat het gelukt is!
groetjes van mij


Berichtja ik heb ook program files (x86) en die andere werkte bij mij ook niet
ik wist niet zeker of dat bij iedere pc hetzelfde is  :p
fijn dat het gelukt is!
groetjes van mij

Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 01 Jul 2014 om 12:13
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Downloads » probleem met downloads (weet iemand hoe dit komt)
Page 1 of 11
Search:


Hosted by uCoz