Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

Page 1 of 11
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Tjitske's voorstel en vragen topic (omdat er meer en meer vragen in mijn hoofd schieten :))
Tjitske's voorstel en vragen topic
Tjitske
Datum: Vrijdag, 01 Mei 2015, 09:35 | Bericht # 1   
Tjitske 
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 7
Prijzenkast: 0

Vrijwilliger

Hallo , Ik ben nieuw op dit forum hoewel ik afgelopen weken al heel veel rond geneusd hebt hier en al heel veel 
gehad heb aan bestaande topic's tutorials en zoo's bekijken.
Op zich heb ik het spel al heel lang en had er ineens weer zin in , dus afgestoft en weer gaan spelen.
Nu speelde ik eigenlijk altijd gewoon het spel zoals het is , dus zonder toevoegingen en downloads , ik wist geen eens 
dat dat bestond. Tot iets me niet lukte en dit via google ging zoeken en er een wereld voor me open ging. 
En tja , toen werd ik hebberig , zoveel moois te zien en te vinden dat ik zelfs 2 avonden niet gespeeld heb maar alleen 
gezocht heb door forums en andere site's en zo dus ook hier gekomen.En omdat ik zag dat hier nog recente activiteit was hier blijven hangen.

Toch loop ik zo af en toe wel tegen zaken aan die ik dan weer niet snap of niet terug kan vinden.
Daarom dacht ik , als ik nu mijn eigen topic maak waar ik zo af en toe mijn vragen mag plaatsen. Hopenllijk is dat oke. 
Als eerste zou ik graag willen weten waar ik in vredesnaam de foto's terug kan vinden die ik in het spel maak , want voor sommige vragen zou ik jullie eigenlijk moeten laten zien 
wat ik bedoel , maak ik foto en kan echt niet vinden waar deze dan opgeslagen word .Heb ook printscreen geprobeerd maar
dan crasht zootycoon .
Als 2e vraag dit : Ik heb een aantal dieren gedownload maar die heten nu allemaal 1 en 2. Nu heb ik in mijn omzwervingen over allerlei fora's wel ergens gelezen dat dat aan de taal instelling ligt en dat je dt evt zelf kan verhelpen. Maarja , dat kan ik nu nergens meer terug vinden , dus weet iemand van jullie misschien hoe dat moet?

Als ik zoo's van jullie bekijk zien ze er allemaal heel realistisch uit , echt prachtig gewoon , maar daardoor vraag ik me wel af , als jullie een zoo maken houden jullie dan ook rekening met de gasten in het spel zelf? qua behoeftes enzo of schakelen jullie dat uit en maken de zoo gewoon zo realistisch mogelijk?

Nou dit was het voor nu even , al met al een heel verhaal geworden .
Hopenlijk mag ik jullie vaker lastig vallen met vragen en wie weet kom ik ook zo ver dat ik een zoo kom showen in het show gedeelte :)

Groetjes Tjitske


~ When nothing goes right...go left ~
BerichtHallo , Ik ben nieuw op dit forum hoewel ik afgelopen weken al heel veel rond geneusd hebt hier en al heel veel 
gehad heb aan bestaande topic's tutorials en zoo's bekijken.
Op zich heb ik het spel al heel lang en had er ineens weer zin in , dus afgestoft en weer gaan spelen.
Nu speelde ik eigenlijk altijd gewoon het spel zoals het is , dus zonder toevoegingen en downloads , ik wist geen eens 
dat dat bestond. Tot iets me niet lukte en dit via google ging zoeken en er een wereld voor me open ging. 
En tja , toen werd ik hebberig , zoveel moois te zien en te vinden dat ik zelfs 2 avonden niet gespeeld heb maar alleen 
gezocht heb door forums en andere site's en zo dus ook hier gekomen.En omdat ik zag dat hier nog recente activiteit was hier blijven hangen.

Toch loop ik zo af en toe wel tegen zaken aan die ik dan weer niet snap of niet terug kan vinden.
Daarom dacht ik , als ik nu mijn eigen topic maak waar ik zo af en toe mijn vragen mag plaatsen. Hopenllijk is dat oke. 
Als eerste zou ik graag willen weten waar ik in vredesnaam de foto's terug kan vinden die ik in het spel maak , want voor sommige vragen zou ik jullie eigenlijk moeten laten zien 
wat ik bedoel , maak ik foto en kan echt niet vinden waar deze dan opgeslagen word .Heb ook printscreen geprobeerd maar
dan crasht zootycoon .
Als 2e vraag dit : Ik heb een aantal dieren gedownload maar die heten nu allemaal 1 en 2. Nu heb ik in mijn omzwervingen over allerlei fora's wel ergens gelezen dat dat aan de taal instelling ligt en dat je dt evt zelf kan verhelpen. Maarja , dat kan ik nu nergens meer terug vinden , dus weet iemand van jullie misschien hoe dat moet?

Als ik zoo's van jullie bekijk zien ze er allemaal heel realistisch uit , echt prachtig gewoon , maar daardoor vraag ik me wel af , als jullie een zoo maken houden jullie dan ook rekening met de gasten in het spel zelf? qua behoeftes enzo of schakelen jullie dat uit en maken de zoo gewoon zo realistisch mogelijk?

Nou dit was het voor nu even , al met al een heel verhaal geworden .
Hopenlijk mag ik jullie vaker lastig vallen met vragen en wie weet kom ik ook zo ver dat ik een zoo kom showen in het show gedeelte :)

Groetjes Tjitske

Bericht getypt door - Tjitske
Toegevoegd op 01 Mei 2015 om 09:35
mathijsaa
Datum: Vrijdag, 01 Mei 2015, 11:16 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 55
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Kassa Medewerker

@ Tjitske, Allereerst welkom ik heb hier geen probleem mee maar misschien andere wel.

ik heb het antwoord op vraag 1: C:\Users\eigen naam\AppData\Roaming\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\profiel hier kan je al je ingame profielen vinden inclusief je foto's en albums. hier vindt je ook je opgeslagen zoo's.

antwoord op vraag 2 weet ik niet ik heb er ook last van 

antwoord 3: ik sluit meestal gewoon de dierentuin en gebruik standbeelden die de gasten moeten uit beelden


Bericht@ Tjitske, Allereerst welkom ik heb hier geen probleem mee maar misschien andere wel.

ik heb het antwoord op vraag 1: C:\Users\eigen naam\AppData\Roaming\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\profiel hier kan je al je ingame profielen vinden inclusief je foto's en albums. hier vindt je ook je opgeslagen zoo's.

antwoord op vraag 2 weet ik niet ik heb er ook last van 

antwoord 3: ik sluit meestal gewoon de dierentuin en gebruik standbeelden die de gasten moeten uit beelden

Bericht getypt door - mathijsaa
Toegevoegd op 01 Mei 2015 om 11:16
Tjitske
Datum: Vrijdag, 01 Mei 2015, 18:53 | Bericht # 3   
Tjitske 
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 7
Prijzenkast: 0

Vrijwilliger

Mathijsaa , dankjewel voor je antwoord. 

Heb ik gelijk nog een vraag , ik had een gebouw gemaakt met een dak. Eerste dak beviel niet , die verwijderd en een nieuw geplaatst ( met verhoogde paden)
Maar nu blijf je zo'n raar randje zien. Deze kan ik ook niet verwijderen. Iemand misschien tips hiervoor?



~ When nothing goes right...go left ~
BerichtMathijsaa , dankjewel voor je antwoord. 

Heb ik gelijk nog een vraag , ik had een gebouw gemaakt met een dak. Eerste dak beviel niet , die verwijderd en een nieuw geplaatst ( met verhoogde paden)
Maar nu blijf je zo'n raar randje zien. Deze kan ik ook niet verwijderen. Iemand misschien tips hiervoor?


Bericht getypt door - Tjitske
Toegevoegd op 01 Mei 2015 om 18:53
jeffrey
Datum: Vrijdag, 01 Mei 2015, 19:44 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 280
Prijzenkast: 0

Curator

Vraag:
1. Je kan ook via de fotocamera foto's maken, deze in het fotoalbum plaatsen (in het spel zelf), en dan klikken op de knop in het midden. Volgens mij heet het HTML importeren of iets dergelijks. Je krijgt dan een internet pagina met al je foto's. Het enige wat je dan hoeft te doen is er met rechts op klikken en ze opslaan bij jou afbeeldingen :D

2. De dieren die deze namen krijgen zijn hoogstwaarschijnlijk alleen in het Engels verkrijgbaar (tenminste, als jij de Nederlandse versie speelt). Je zou dit aan kunnen passen door wat met de codering te klooien, maar daar zou ik als beginner nog niet aan beginnen voor eerst ;) (Ik kan je er helaas ook niet echt mee helpen).

3. Ik persoonlijk gebruik nooit bezoekers. Meestal verwijder ik de ingang (een download maakt dit mogelijk). Daardoor komen er automatisch geen bezoekers meer. Meestal bestaan mijn parken ook uit meerdere Zoo-Mappen, waardoor er niet overal een ingang nodig is.

En je vraag over het dak:
Je zou kunnen proberen het dak helemaal te verwijderen en dan weer terug te plaatsen. Het zou ook kunnen liggen aan het hek dat eronder zit.

Hoop dat je er wat aan hebt :D


Always look on the bright side of life!
BerichtVraag:
1. Je kan ook via de fotocamera foto's maken, deze in het fotoalbum plaatsen (in het spel zelf), en dan klikken op de knop in het midden. Volgens mij heet het HTML importeren of iets dergelijks. Je krijgt dan een internet pagina met al je foto's. Het enige wat je dan hoeft te doen is er met rechts op klikken en ze opslaan bij jou afbeeldingen :D

2. De dieren die deze namen krijgen zijn hoogstwaarschijnlijk alleen in het Engels verkrijgbaar (tenminste, als jij de Nederlandse versie speelt). Je zou dit aan kunnen passen door wat met de codering te klooien, maar daar zou ik als beginner nog niet aan beginnen voor eerst ;) (Ik kan je er helaas ook niet echt mee helpen).

3. Ik persoonlijk gebruik nooit bezoekers. Meestal verwijder ik de ingang (een download maakt dit mogelijk). Daardoor komen er automatisch geen bezoekers meer. Meestal bestaan mijn parken ook uit meerdere Zoo-Mappen, waardoor er niet overal een ingang nodig is.

En je vraag over het dak:
Je zou kunnen proberen het dak helemaal te verwijderen en dan weer terug te plaatsen. Het zou ook kunnen liggen aan het hek dat eronder zit.

Hoop dat je er wat aan hebt :D

Bericht getypt door - jeffrey
Toegevoegd op 01 Mei 2015 om 19:44
Tjitske
Datum: Vrijdag, 01 Mei 2015, 21:58 | Bericht # 5   
Tjitske 
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 7
Prijzenkast: 0

Vrijwilliger

Quote jeffrey ()
1. Je kan ook via de fotocamera foto's maken, deze in het fotoalbum plaatsen (in het spel zelf), en dan klikken op de knop in het midden. Volgens mij heet het HTML importeren of iets dergelijks. Je krijgt dan een internet pagina met al je foto's. Het enige wat je dan hoeft te doen is er met rechts op klikken en ze opslaan bij jou afbeeldingen

Ow , handig , bedankt !

En voor het dak , ik heb geprobeerd het dak te verwijderen maar dan blijft dat rare randje gewoon in de lucht zweven. Die kan ik niet selecteren en verwijderen :(

Edit1 :
Heb ik nog een vraagje , ik heb van aurora de reskins gedownload voor dieren maar dat vond mijn zootycoon niet fijn. crashte steeds binnen 1 a 2 minuutjes. Nu heb ik gelezen dat als je downloads samen voegt zoo tycoon dit beter kan hebben , maar hoe doe je dat?

Edit2:
Ik ben veel aan het lezen in de tutorials hoek , ik lees nu eenmaal graag hoe anderen iets doen , maar het valt me op dat heel veel links , foto's niet meer werken. Ik vind dit erg jammer want dat helpt mij nu juist om iets verder te komen in zoo tycoon. Nu kan ik onder iedere tut plaatsten dat foto's offline zijn , maar ik dacht ik doe t zo even :)

Edit 3 :)

Dit eigenlijk als in reaktie op mijn vraag in edit 1 .
Ik heb op TRT een topic gevonden waarin uitgelegd word hoe je downloads samenvoegt.Alleen begrijp ik t niet helemaal.
Hier is de link van dat topic : TRT downloads samen voegen

Daarin zegt hij dat je alle ui , lang enz mappen in 1 map moet doen , maar bedoeld hij dan dat je alle inhoud uit een ui map in 1 ui map doet of de complete ui map in de eerste ui map? Hopenlijk begrijpt iemand mijn vraag .... %)


~ When nothing goes right...go left ~

Bericht veranderd door: Tjitske - Zondag, 03 Mei 2015, 15:35
Bericht
Quote jeffrey ()
1. Je kan ook via de fotocamera foto's maken, deze in het fotoalbum plaatsen (in het spel zelf), en dan klikken op de knop in het midden. Volgens mij heet het HTML importeren of iets dergelijks. Je krijgt dan een internet pagina met al je foto's. Het enige wat je dan hoeft te doen is er met rechts op klikken en ze opslaan bij jou afbeeldingen

Ow , handig , bedankt !

En voor het dak , ik heb geprobeerd het dak te verwijderen maar dan blijft dat rare randje gewoon in de lucht zweven. Die kan ik niet selecteren en verwijderen :(

Edit1 :
Heb ik nog een vraagje , ik heb van aurora de reskins gedownload voor dieren maar dat vond mijn zootycoon niet fijn. crashte steeds binnen 1 a 2 minuutjes. Nu heb ik gelezen dat als je downloads samen voegt zoo tycoon dit beter kan hebben , maar hoe doe je dat?

Edit2:
Ik ben veel aan het lezen in de tutorials hoek , ik lees nu eenmaal graag hoe anderen iets doen , maar het valt me op dat heel veel links , foto's niet meer werken. Ik vind dit erg jammer want dat helpt mij nu juist om iets verder te komen in zoo tycoon. Nu kan ik onder iedere tut plaatsten dat foto's offline zijn , maar ik dacht ik doe t zo even :)

Edit 3 :)

Dit eigenlijk als in reaktie op mijn vraag in edit 1 .
Ik heb op TRT een topic gevonden waarin uitgelegd word hoe je downloads samenvoegt.Alleen begrijp ik t niet helemaal.
Hier is de link van dat topic : TRT downloads samen voegen

Daarin zegt hij dat je alle ui , lang enz mappen in 1 map moet doen , maar bedoeld hij dan dat je alle inhoud uit een ui map in 1 ui map doet of de complete ui map in de eerste ui map? Hopenlijk begrijpt iemand mijn vraag .... %)

Bericht getypt door - Tjitske
Toegevoegd op 01 Mei 2015 om 21:58
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Tjitske's voorstel en vragen topic (omdat er meer en meer vragen in mijn hoofd schieten :))
Page 1 of 11
Search:


Hosted by uCoz