Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

Page 1 of 11
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » opgeslagen zoos crashen
opgeslagen zoos crashen
carnotaurus
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 13:20 | Bericht # 1   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Als ik een zoo opsla en ik start hem later weer op staan alle hekken scheef,
zijn er een hoop planten weg, zijn de dieren onzichtbaar en de paden zijn half onzichtbaar.
Ik kan geen paden verwijderen en alle verhoogde paden staan ook scheef.

Ik heb dit probleem eerder gehad maar toen gebeurde het heel af en toe.
Nu is ELKE zoo die ik in de laatste week heb opgeslagen gecrashd, inclusief alle back-ups van alle zoo's.
Weet iemand wat het probleem is?
- teveel downloads kan niet want ik heb er al zoveel verwijderd dat ik er een maand geleden heel veel meer had en toen deed hij het nog.
- kunnen een paar Anniversary downloads van TRT bugs hebben?


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtAls ik een zoo opsla en ik start hem later weer op staan alle hekken scheef,
zijn er een hoop planten weg, zijn de dieren onzichtbaar en de paden zijn half onzichtbaar.
Ik kan geen paden verwijderen en alle verhoogde paden staan ook scheef.

Ik heb dit probleem eerder gehad maar toen gebeurde het heel af en toe.
Nu is ELKE zoo die ik in de laatste week heb opgeslagen gecrashd, inclusief alle back-ups van alle zoo's.
Weet iemand wat het probleem is?
- teveel downloads kan niet want ik heb er al zoveel verwijderd dat ik er een maand geleden heel veel meer had en toen deed hij het nog.
- kunnen een paar Anniversary downloads van TRT bugs hebben?

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 13:20
ZooZa
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 14:45 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

Het is wss de pauze in zookeeper mode hack
Ik ga hem ook verwijderen denk ik, ik gebruik hem maar heel af en toe en het risico wil ik niet lopen...
Als je die niet hebt weet ik het niet...


BerichtHet is wss de pauze in zookeeper mode hack
Ik ga hem ook verwijderen denk ik, ik gebruik hem maar heel af en toe en het risico wil ik niet lopen...
Als je die niet hebt weet ik het niet...

Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 14:45
Joshua
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 15:00 | Bericht # 3   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 310
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 1

Curator

Nog een tip voor als je downloads niet wil verwijderen maar je spel wordt wel traag of zit te vol. Dan kan je ze altijd samen voegen. Zo voorkom je dat je spel traag wordt en kan je bijna al je downloads behouden.

Zelf heb ik dit probleem nog nooit gehad. Gewoon je laatste paar downloads eruit halen en kijken hoe je spel dan werkt.


BerichtNog een tip voor als je downloads niet wil verwijderen maar je spel wordt wel traag of zit te vol. Dan kan je ze altijd samen voegen. Zo voorkom je dat je spel traag wordt en kan je bijna al je downloads behouden.

Zelf heb ik dit probleem nog nooit gehad. Gewoon je laatste paar downloads eruit halen en kijken hoe je spel dan werkt.

Bericht getypt door - Joshua
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 15:00
carnotaurus
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 17:03 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

ZooZa, dank je!
Ik hoop dat vanaf nu alles goed gaat.
(helaas moet ik wel mijn hele ZTAO-zoo opnieuw bouwen...

Joshua, weet ik. Wat ook helpt is alle nutteloze objecten of dieren uit een pack verwijderen
en alleen houden wat je nodig hebt.


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!


Bericht veranderd door: carnotaurus - Zondag, 04 Jan 2015, 17:05
BerichtZooZa, dank je!
Ik hoop dat vanaf nu alles goed gaat.
(helaas moet ik wel mijn hele ZTAO-zoo opnieuw bouwen...

Joshua, weet ik. Wat ook helpt is alle nutteloze objecten of dieren uit een pack verwijderen
en alleen houden wat je nodig hebt.

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 17:03
ZooZa
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 17:15 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

Hoe doe je dat laatste dan carno?

BerichtHoe doe je dat laatste dan carno?

Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 17:15
carnotaurus
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 19:06 | Bericht # 6   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Goed nieuws!   
Alle dank naar Thom!   Hij heeft ontdekt dat in mijn bestand (world.z2s) alle komma's door punten vervangen waren.
Hoe het ook zij, het zou nu gefixt zijn dus hoef ik mijn zoo waarschijn niet opnieuw te bouwen.

Zodra ik thuis ben kan ik het een keer uitproberen!


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtGoed nieuws!   
Alle dank naar Thom!   Hij heeft ontdekt dat in mijn bestand (world.z2s) alle komma's door punten vervangen waren.
Hoe het ook zij, het zou nu gefixt zijn dus hoef ik mijn zoo waarschijn niet opnieuw te bouwen.

Zodra ik thuis ben kan ik het een keer uitproberen!

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 19:06
ZooZa
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 19:41 | Bericht # 7   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

jeeej 3 hoeraatjes voor Thom 

Berichtjeeej 3 hoeraatjes voor Thom 

Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 19:41
carnotaurus
Datum: Zondag, 04 Jan 2015, 21:11 | Bericht # 8   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Het werkt inderdaad!
(en dat is te zien in mijn showtopic!)


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtHet werkt inderdaad!
(en dat is te zien in mijn showtopic!)

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 04 Jan 2015 om 21:11
ZooZa
Datum: Maandag, 05 Jan 2015, 08:24 | Bericht # 9   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 306
Prijzenkast: 1

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

Curator

Maar kan je mij uitleggen hoe bijvoorbeeld een dier uit een pack te halen zodat je niet het hele pack in je spel hebt?

BerichtMaar kan je mij uitleggen hoe bijvoorbeeld een dier uit een pack te halen zodat je niet het hele pack in je spel hebt?

Bericht getypt door - ZooZa
Toegevoegd op 05 Jan 2015 om 08:24
carnotaurus
Datum: Maandag, 05 Jan 2015, 17:31 | Bericht # 10   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

ZooZa, is niet erg moeilijk:
je opent een pack in winrar/winzip en dan plaats je de bestanden in een aparte map.
Verwijder hieruit alles wat je niet meer wil hebben.
Verwijder dan alle bestanden (niet de mappen) in het pack (het z2f bestand, geopend met winrar/winzip).
Dan selecteer je het aparte mapje met het pack zoals jij het wil hebben en sleep je die erin.
Nu heb je een pack zonder dingen die je niet wil.
(als je het helemaal goed wil doen verwijder je ook een paar mappen waar alleen bestanden
die jij weg wilde hebben in zaten)


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtZooZa, is niet erg moeilijk:
je opent een pack in winrar/winzip en dan plaats je de bestanden in een aparte map.
Verwijder hieruit alles wat je niet meer wil hebben.
Verwijder dan alle bestanden (niet de mappen) in het pack (het z2f bestand, geopend met winrar/winzip).
Dan selecteer je het aparte mapje met het pack zoals jij het wil hebben en sleep je die erin.
Nu heb je een pack zonder dingen die je niet wil.
(als je het helemaal goed wil doen verwijder je ook een paar mappen waar alleen bestanden
die jij weg wilde hebben in zaten)

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 05 Jan 2015 om 17:31
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » opgeslagen zoos crashen
Page 1 of 11
Search:


Hosted by uCoz