Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

Page 1 of 11
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » HELP!?
HELP!?
RicardihnoZ
Datum: Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:08 | Bericht # 1   
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 6
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 2

Vrijwilliger

Ik had een facking mooi verblijf gemaakt, voor mijn ZTOA, dus ik opslaan, plaatjes uploaden enzo.

dus ik start me game weer op.. En nu heb ik dit?



BerichtIk had een facking mooi verblijf gemaakt, voor mijn ZTOA, dus ik opslaan, plaatjes uploaden enzo.

dus ik start me game weer op.. En nu heb ik dit?


Bericht getypt door - RicardihnoZ
Toegevoegd op 15 Apr 2014 om 22:08
raymondhoek
Datum: Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:29 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1799
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

Dit probleem krijg je zodra het werkgeheugen van je computer te vol zit tijdens het draaien van ZT2.
Ik raad je aan een aantal downloads uit zt2 te verwijderen.


Raymond ;)


BerichtDit probleem krijg je zodra het werkgeheugen van je computer te vol zit tijdens het draaien van ZT2.
Ik raad je aan een aantal downloads uit zt2 te verwijderen.


Raymond ;)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 15 Apr 2014 om 22:29
RicardihnoZ
Datum: Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:31 | Bericht # 3   
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 6
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 2

Vrijwilliger

Ja en als ik dat gedaan heb, is dat probleem dan ook gelijk weg??

BerichtJa en als ik dat gedaan heb, is dat probleem dan ook gelijk weg??

Bericht getypt door - RicardihnoZ
Toegevoegd op 15 Apr 2014 om 22:31
raymondhoek
Datum: Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:32 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1799
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

@ RicardihnoZ, Zou wel het geval moeten zijn ja.
(Als je ZT2 herstart tenminste)


Bericht@ RicardihnoZ, Zou wel het geval moeten zijn ja.
(Als je ZT2 herstart tenminste)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 15 Apr 2014 om 22:32
RicardihnoZ
Datum: Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:47 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: Non-actief lid
Berichten: 6
Prijzenkast: 0

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 2

Vrijwilliger

@raymondhoek, nee werkt niet. Ik verwijder de zoo wel, begin wel weer opnieuw pff.



Bericht veranderd door: RicardihnoZ - Dinsdag, 15 Apr 2014, 22:47
Bericht@raymondhoek, nee werkt niet. Ik verwijder de zoo wel, begin wel weer opnieuw pff.

Bericht getypt door - RicardihnoZ
Toegevoegd op 15 Apr 2014 om 22:47
carnotaurus
Datum: Donderdag, 17 Apr 2014, 21:14 | Bericht # 6   
ZTSF Gegevens
Groep: Designer
Berichten: 683
Prijzenkast: 2

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 3

Onderdirecteur

Bij mij moest ik mijn zoo ook verwijderen.
Als je het nou echt wil voorkomen, moet je een back-up van je zoo maken.
Als er dan één crasht hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen.


dieren? ik weet er alles van! heb je een vraag? PM me!
BerichtBij mij moest ik mijn zoo ook verwijderen.
Als je het nou echt wil voorkomen, moet je een back-up van je zoo maken.
Als er dan één crasht hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen.

Bericht getypt door - carnotaurus
Toegevoegd op 17 Apr 2014 om 21:14
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » HELP!?
Page 1 of 11
Search:


Hosted by uCoz