Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

Page 2 of 2«12
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Opgeslagen spel laadt niet meer
Opgeslagen spel laadt niet meer
krieke668
Datum: Zaterdag, 28 Dec 2013, 12:12 | Bericht # 11   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 499
Prijzenkast: 4

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 6

Curator

FAQ: http://superzt.ucoz.com/faq/5-1 de 2e

Het is zoals ik al zei in de vorige post dat je het pad
Quote
C:// Users / Gebruikersnaam / AppData / Roaming / Microsoft Games / Zoo Tycoon 2 / standaardprofiel / Saved

dat je moet volgen en niet:
Quote
C:// Program Files / Microsoft Games / ZT2
BerichtFAQ: http://superzt.ucoz.com/faq/5-1 de 2e

Het is zoals ik al zei in de vorige post dat je het pad
Quote
C:// Users / Gebruikersnaam / AppData / Roaming / Microsoft Games / Zoo Tycoon 2 / standaardprofiel / Saved

dat je moet volgen en niet:
Quote
C:// Program Files / Microsoft Games / ZT2

Bericht getypt door - krieke668
Toegevoegd op 28 Dec 2013 om 12:12
Wertyum
Datum: Zaterdag, 28 Dec 2013, 12:34 | Bericht # 12   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 46
Prijzenkast: 0

Parkeerhulp

Bedankt. Alleen ik denk dat het fout gaat met mijn Gebruikersnaam :s. Als ik doe wat daar staat:

Quote
Bovenin staat nu in een balk: Bibliotheken -> Documenten
- Klik eenmaal op de betreffende balk (in een wit deel)
- Plak de zojuist door mij gegeven adres erin (pas wel het windows account aan, naar JOUW account!, en als je in ZT2 ook een profiel heb aangemaakt (hoeft niet), dan moet je ook Standaardprofiel aanpassen naar jou ZT2 profiel)
- Druk eenmaal op enter


Dit lukt niet. Hoe kom ik erachter wat mijn gebruikersnaam is? Heb gewoon mijn eigen naam ingevuld maar dat werkt dus niet.


Bericht veranderd door: Wertyum - Zaterdag, 28 Dec 2013, 12:34
BerichtBedankt. Alleen ik denk dat het fout gaat met mijn Gebruikersnaam :s. Als ik doe wat daar staat:

Quote
Bovenin staat nu in een balk: Bibliotheken -> Documenten
- Klik eenmaal op de betreffende balk (in een wit deel)
- Plak de zojuist door mij gegeven adres erin (pas wel het windows account aan, naar JOUW account!, en als je in ZT2 ook een profiel heb aangemaakt (hoeft niet), dan moet je ook Standaardprofiel aanpassen naar jou ZT2 profiel)
- Druk eenmaal op enter


Dit lukt niet. Hoe kom ik erachter wat mijn gebruikersnaam is? Heb gewoon mijn eigen naam ingevuld maar dat werkt dus niet.

Bericht getypt door - Wertyum
Toegevoegd op 28 Dec 2013 om 12:34
krieke668
Datum: Zaterdag, 28 Dec 2013, 16:45 | Bericht # 13   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 499
Prijzenkast: 4

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 6

Curator

Je gebruikers naam is gewoon de naam van je account op je computer... Dat heeft niets met zt2 te maken.
BerichtJe gebruikers naam is gewoon de naam van je account op je computer... Dat heeft niets met zt2 te maken.

Bericht getypt door - krieke668
Toegevoegd op 28 Dec 2013 om 16:45
raymondhoek
Datum: Zondag, 29 Dec 2013, 12:07 | Bericht # 14   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1799
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

@ Wertyum,

Je gebruikersnaam zie je staan in het startmenu, rechts boven aan.
Onder je account plaatje.


Raymond ;)


Bericht@ Wertyum,

Je gebruikersnaam zie je staan in het startmenu, rechts boven aan.
Onder je account plaatje.


Raymond ;)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 29 Dec 2013 om 12:07
Wertyum
Datum: Zondag, 29 Dec 2013, 14:40 | Bericht # 15   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 46
Prijzenkast: 0

Parkeerhulp

Het is gelukt jongens bedankt voor de hulp :D
BerichtHet is gelukt jongens bedankt voor de hulp :D

Bericht getypt door - Wertyum
Toegevoegd op 29 Dec 2013 om 14:40
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Opgeslagen spel laadt niet meer
Page 2 of 2«12
Search:


Hosted by uCoz