Nieuwe berichten  
Startpagina Startpagina
 

  • Page 1 of 1
  • 1
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Zoo Tycoon downloaden
Zoo Tycoon downloaden
caspar1995
Datum: Donderdag, 27 Jun 2013, 19:47 | Bericht # 1   
caspar1995 
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 409
Prijzenkast: 1

Curator

oke mijn zoo tycoon cd was voor de 3x gecrashed en werkt niet meer, nu een half jaar verder wilde ik weer gaan spelen,
maar heb vrij wijnig zin om er weer geld aan uit te geven.
ik heb het gedownload met deze torrent: *** Illegal ***

zoo tycoon de basis doet het gewoon, maar als ik african adventure wil instaleren, lukt eht me niet.
volgens de handlijding van de download moet ik de file ''mounten'' ofzo, dus had ik zon programmatje gedownload wat DAEMON Tools heet. dan krijg ik links onderin zon icoontje , waar je tijd ook staat, en als je daar rechts op klikt en op virtual cdrom drukt en dan je file uitkiest dan heb je hem geloof ik gemount, maar dan zit ik vast want AA is nog niet geinstaleert en ik snap niet wat ik vervolgens moet doen, heeft iemand hier verstand van?

Added (27 Jun 2013, 19:47)
---------------------------------------------
oke het is me gelukt maar nu wil ik downloads plaatsen, maar er is geen mapje microsoft games, bij program files...




thanks to umpaloompa for this amazing avatar&banner!
Berichtoke mijn zoo tycoon cd was voor de 3x gecrashed en werkt niet meer, nu een half jaar verder wilde ik weer gaan spelen,
maar heb vrij wijnig zin om er weer geld aan uit te geven.
ik heb het gedownload met deze torrent: *** Illegal ***

zoo tycoon de basis doet het gewoon, maar als ik african adventure wil instaleren, lukt eht me niet.
volgens de handlijding van de download moet ik de file ''mounten'' ofzo, dus had ik zon programmatje gedownload wat DAEMON Tools heet. dan krijg ik links onderin zon icoontje , waar je tijd ook staat, en als je daar rechts op klikt en op virtual cdrom drukt en dan je file uitkiest dan heb je hem geloof ik gemount, maar dan zit ik vast want AA is nog niet geinstaleert en ik snap niet wat ik vervolgens moet doen, heeft iemand hier verstand van?

Added (27 Jun 2013, 19:47)
---------------------------------------------
oke het is me gelukt maar nu wil ik downloads plaatsen, maar er is geen mapje microsoft games, bij program files...

Bericht getypt door - caspar1995
Toegevoegd op 27 Jun 2013 om 19:47
krieke668
Datum: Donderdag, 27 Jun 2013, 20:32 | Bericht # 2   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 499
Prijzenkast: 4

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 6

Curator

@ caspar1995, is een er mapje bij appdata?
Bericht@ caspar1995, is een er mapje bij appdata?

Bericht getypt door - krieke668
Toegevoegd op 27 Jun 2013 om 20:32
caspar1995
Datum: Vrijdag, 28 Jun 2013, 18:26 | Bericht # 3   
caspar1995 
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 409
Prijzenkast: 1

Curator

uh, waar staat je app data



thanks to umpaloompa for this amazing avatar&banner!
Berichtuh, waar staat je app data

Bericht getypt door - caspar1995
Toegevoegd op 28 Jun 2013 om 18:26
krieke668
Datum: Vrijdag, 28 Jun 2013, 19:58 | Bericht # 4   
ZTSF Gegevens
Groep: Actief lid
Berichten: 499
Prijzenkast: 4

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 6

Curator

oh, was noga verstrooid :p, bedoelde programdata 

C:\ProgramData\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\downloads

je kan die map zichtbaar maken door bij "organiseren" "map- en zoekopties" aan te klikken. Vervolgens "weergave" tabladje en daar staat dan ergens iets van "verbogen mappen en bestanden weergeven" dat je dan moet aanvinken...
Berichtoh, was noga verstrooid :p, bedoelde programdata 

C:\ProgramData\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\downloads

je kan die map zichtbaar maken door bij "organiseren" "map- en zoekopties" aan te klikken. Vervolgens "weergave" tabladje en daar staat dan ergens iets van "verbogen mappen en bestanden weergeven" dat je dan moet aanvinken...

Bericht getypt door - krieke668
Toegevoegd op 28 Jun 2013 om 19:58
raymondhoek
Datum: Zaterdag, 29 Jun 2013, 10:52 | Bericht # 5   
ZTSF Gegevens
Groep: ZTSF beheerder
Berichten: 1802
Prijzenkast: 9

ZTAO
Credits: 0
Reputatie: 4

ZTSF Admin
Directeur

Dit soort vragen zijn tegen de reglementen van het ZTSF en tegen de Nederlandse wet.
Ik zal dit topic dan ook moeten sluiten.

Wel had ik zelf ook een dergelijk probleem met mijn CD.
Ik heb het opgelost door de CD handmatig te kopieëren.
Toen te installeren en tenslotte een NO-CD patch.
Dan heb je geen CD meer nodig zodat deze niet meer verder beschadigd word of onleesbaar.


Raymond (Site-admin) ;)


BerichtDit soort vragen zijn tegen de reglementen van het ZTSF en tegen de Nederlandse wet.
Ik zal dit topic dan ook moeten sluiten.

Wel had ik zelf ook een dergelijk probleem met mijn CD.
Ik heb het opgelost door de CD handmatig te kopieëren.
Toen te installeren en tenslotte een NO-CD patch.
Dan heb je geen CD meer nodig zodat deze niet meer verder beschadigd word of onleesbaar.


Raymond (Site-admin) ;)

Bericht getypt door - raymondhoek
Toegevoegd op 29 Jun 2013 om 10:52
Zoo Tycoon SUPER Forum » Zoo Tycoon » Zoo Tycoon 2 Algemeen » Zoo Tycoon downloaden
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Hosted by uCoz