Wat is ZTAO?  
Startpagina Startpagina
 

ZTAO (Lancing ZOO)

Eigenaar: Real_thomas
Type ZTAO account: Zoo eigenaar
Trade Center: http://ztsf.nl/forum/83-3977-1
Ingeschreven:
Laatst geupdate: ,

Informatie:
Dhr. Smith, trotse inwoner van een prachtig stadje aan de Engelse kust, genaamd Lancing, wilde iets terugdoen voor de goede tijd die hij heeft wonende in de stad.
Hij dacht erover om een nieuwe toeristentrekker te openen. maar wat? Er was al een pier met een kermis en een station, een college en ook een school. Hij dacht en hij dacht en kwam er maar niet uit.
Maanden vergingen, tot hij in augustus langs kwam bij een vriend uit Portsmouth. Zijn vriend was dierenverzorger in een stad verderop. Dit inspireerde Dhr. Smith, hij wist het zeker, hij ging een dierentuin oprichten.
Nu, 13 dagen verder is zijn idee werkelijkheid geworden, de bouw van zijn idee is gestart. 13 Augustus 2014, de eerste dag van een nieuwe dierentuin.

Deze dierentuin zal voorzien worden van alle moderne dingen en zal niets historisch hebben. het zal ingedeeld worden in de werelddelen. In deze dierentuin zullen vele bijzondere verblijven en biotopen te zien zijn.
Er zijn bijvoorbeeld plannen voor een safari-gedeelte of een Amazonegebied, deze plannen zijn nog niet zeker, want de dierentuin moet eerst beginnen.

Recensies
Woeps, volgens ons systeem heb jij geen rechten om reactie's te kunnen plaatsen.
Wellicht moet je hiervoor ingelogd zijn

Klik --> hier <-- om in te loggen.
0 reactie's gevonden


Hosted by uCoz